Cycology Nederland & België 🇳🇱🇧🇪

Cycology Nederland & België

Als fanatieke fietser en gepassioneerd wielerliefhebber ontdekte ik, Enrico Steenbergen, in 2015 het Australische (fiets)kledingmerk Cycology Gear. Een creatief lifestyle merk dat inspiratie haalt uit de passie (volgens sommigen zelfs een obsessie) voor de fiets en de wielercultuur.

Cycology is in 2011 begonnen met de verkoop van exclusieve T-shirts met unieke, handgetekende fietsdesigns en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk met een uitgebreide collectie casual kleding en een complete lijn (performance) fietskleding en accessoires.
De kunstenares/ontwerpster achter het merk haalt de inspiratie voor de opvallende, handgetekende of geschilderde ontwerpen uit haar eigen fietsritten en de liefde voor de fiets. Cycology maakt onderscheidende kleding voor zowel de actieve als passieve fietsliefhebber.

In 2016 ben ik begonnen met de verkoop van Cycology in mijn eigen webwinkel CyclingLifestyle.nl. Zoals verwacht waren de reacties van fietsers en wielerliefhebbers in Nederland en België zeer positief. Zowel over de bijzondere designs die Cycology steeds opnieuw lanceert als over de uitstekende kwaliteit van de casual – en fietskleding.
Dit succes was voor Cycology aanleiding mij te vragen om als agent voor Cycology op te treden in Nederland en België. Als fietsliefhebber en fan van de producten van Cycology doe ik dit met veel passie en plezier.

Het merk Cycology is nog steeds groeiende en gedurende het hele jaar door verschijnen er veel nieuwe designs, modellen en accessoires die ik u graag wil laten zien.
Bent u geïnteresseerd om dealer van Cycology te worden, dan informeer ik u graag over de mogelijkheden. Mijn contactgegevens vindt u hier.

Met sportieve groet,
Enrico Steenbergen

Thema door Anders Norén