Cycology

De onderscheidende fietskleding van Cycology

Cycology fietskleding

Cycology bewijst dat fietskleding allesbehalve saai hoeft te zijn.
Originele ideeën, in het oog springende, handgetekende prints en opvallende kleurpaletten zijn kenmerkend voor de fietskleding lijn van het Australische merk Cycology Gear, dat drijft op de passie voor de fiets

De creative designer van Cycology (de drijvende kracht achter het merk) is zelf een fanatieke fietsster en zij haalt de inspiratie voor haar unieke tekeningen en designs uit haar eigen fietsritten down under. Het liefst zou zij full time met de sport bezig zijn, maar dit bleek geen haalbare kaart door een gebrek aan talent, balans en het onvermogen het rubber aan de juiste kant van de weg te houden…
Dat zij haar tijd nu afwisselend op de fiets en achter de tekentafel doorbrengt is een zegen voor de fietsers (mannen en vrouwen) die op zoek zijn naar onderscheidende wielerkleding met een eigen identiteit.
De designs (handgetekend of -geschilderd) zijn zonder uitzondering zeer speciaal, exclusief en stijlvol. De kleding is bovendien betaalbaar en van buitengewoon goede kwaliteit met speciale aandacht voor comfort en duurzaamheid.
Cycology maakt fietskleding waarmee je gezien kunt worden, waar je je goed in voelt en waarin je hengelt naar complimenten. Designed in Sydney, Australië. Door en voor fietsliefhebbers pur sang!

Net zo origineel zijn de fietssokken, wielerpetjes, fietshandschoenen, base layers, buffs en andere accessoires met Cycology’s kenmerkende designs. Voor een complete en meer dan bijzondere wieleroutfit!

➤   Bekijk hier de collectie casual- en fietskleding van Cycology.
➤   Een overzicht van Cycology dealers in Nederland en België.
➤   Dealer van Cycology worden? Neem dan contact op met Enrico Steenbergen.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén