Cycology

Cycology casual Cycling T-shirts

Getriggerd door een gebrek aan kwalitatief goede T-shirts voor sport enthousiastelingen begonnen Sarina Tomchin en haar man Michael in 2011 hun bedrijf Cycology Clothing.

Sarina is het creatieve brein achter Cycology maar nog veel liever zou zij fulltime atlete zijn. De vele duizenden kilometers die zij al rennend, fietsend, peddelend of zwemmend rondom Sydney doorbrengt, geven haar de inspiratie voor de buitengewone schetsen die zij dagelijks maakt over het fietsen, wielrennen en de ‘Cycology’ achter de sport.
De opvallende designs die je op de kleding van Cycology terugvindt zijn handgetekend of geschilderd en vervolgens geprint met behoud van de originele ontwerpstructuur en kleurschema’s. Dit maakt de kleding van Cycology volstrekt uniek en ongeëvenaard.

Dankzij de populariteit onder fiets- en wielerfanaten in meer dan 80 landen is Cycology inmiddels uitgegroeid tot het grootste en bekendste Cycling T-shirts merk ter wereld. De T-shirts zijn tijdloos en populaire Cycology designs zoals Cognitive Therapy, DNA, Train Hard Get Lucky en Miles are my Meditation kunnen zelfs als klassiekers worden beschouwd.

De kwaliteit en de levensduur van de T-shirts is van een even hoog niveau.
Alle T-shirts zijn gemaakt van 100% gekamd katoen en super comfortabel. De zeefdrukprints voelen zacht aan, zien er levendig uit en blijven mooi.

➤   Bekijk hier de collectie casual- en fietskleding van Cycology.
➤   Een overzicht van Cycology dealers in Nederland en België.
➤   Dealer van Cycology worden? Neem dan contact op met Enrico Steenbergen.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén